ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ-->

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Προσφορά αγάπης από τους μαθητές της Ε΄τάξης

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε τελευταία και με όλες τις δυσκολίες των  τηλεμαθημάτων, οι μαθητές της Ε΄τάξης του σχολείου μας με πρωτοβουλία των μαθητικών συμβουλίων τους κατάφεραν να συντονιστούν, να οργανωθούν και να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία προσφοράς που είχαν θέσει στο πρόγραμμά τους πριν κλείσουν τα σχολεία.

Με αφορμή συγκεκριμένη ενότητα του μαθήματος της «Γλώσσας» για τα βιβλία και τις βιβλιοθήκες αποφάσισαν να επιλέξουν ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη τους, να δημιουργήσουν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες με δικές τους πρωτότυπες ευχές και να τα προσφέρουν στην εθελοντική δράση ανθρωπιστικής βοήθειας για το παιδί «Το φωτεινό αστέρι». 

 Στις 28/12/2020 και ώρα 12.00 μ.μ το ραντεβού μας με τους εθελοντές πραγματοποιήθηκε και η προσφορά των βιβλίων και μιας συμβολικής δωροεπιταγής από το σχολείο μας παραδόθηκαν δια μέσου του εκπροσώπου των μαθητών και προέδρου του Ε1 τμήματος Δημήτρη Λάτα.


Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας με την ευχή να συνεχίσουν στη ζωή τους να αναλαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες, που καλλιεργούν την υπευθυνότητα, τη συνεργασία και την ενεργητική συμμετοχή στα κοινά.